Carita Sunda Lucu Malam Takbiran

CLOSE

URANG SUNDA KAMARANA? - blogspot.com

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

Kuringmah Urang Sunda!

SAWATARA bulan ti harita, pelak cau Sakadang Kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku Sakadang Monyét. Atuh Sakadan...

KAMUS INDONESIA SUNDA 2

KAMUS INDONESIA SUNDA KAMUS INDONESIA SUNDA http://kamusindonesiasunda.blogspot.com/ D dada dada. dadak dadak. 1. mendadak. ngadadak. dadap [elythrina lithosperma] dadap.