Kumpulan Karangan Make Basa Sunda

Carpon basa Sunda | dadangsadkar.com

Welcome to my world!. Kita ini dilahirkan untuk suatu tujuan pasti. Sayangnya, saya baru menyadari setelah terlambat. Untung saja masih ada sedikit sisa waktu bisa ...

Wikipedia

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda énsiklopédi bébas dina basa Sunda ! Nepi ka danget ieu geus aya 17.731 artikel sarta 12.441 pamaké nu kadaptar Biografi ...

URANG SUNDA KAMARANA?

Syaratna "A" saja jangan ada aksara sajaba A. Prak ah..... baraya sadaya ngakak ngabarakatak macaan lawak..... mangga tamatkan.... Hayang lancar ngalafal tata ...

Dakwah | Sunda

Wargi sdayana manawi kinten na share sadayana ceramah na khusus b.sunda . Ajengan na mah wios saha wae ..nhuun

Cerita | Kumpulan Cerita Menarik

Assallamu alaikum wr.wb. Bismillahir rohmanirrohiim. Ku awali tulisan іnі ԁеnɡаn kalimah bismillah, semoga Allah SWT senantiasa ѕеƖаƖυ memberkahi ара ...