Kumpulan Karangan Make Basa Sunda

CLOSE

Tepas - Wikipedia

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda énsiklopédi bébas dina basa Sunda ! Nepi ka danget ieu geus aya 17.662 artikel sarta 12.061 pamaké nu kadaptar Biografi ...

Google

Masih banyak lagi » Account Options. Masuk; Setelan penelusuran

Tips dan Trik | Kumpulan Cara

Dialog Drama Basa Sunda Judul : Kalung Berlian Peran: 1. Loisel 2. Nyi Loisel 3. Juragan Mentri George Ramponneau 4. Istri Juragan Mentri George Ramponneau

URANG SUNDA KAMARANA?

Haji Koko Koswara, nénéhna Mang Koko, lahir di Kacamatan Indihiang, Tasikmalaya, 10 April 1917. Ramana Ibrahim alias Sumarta, anu aya teureuh ti Sultan Banten ...

Dakwah | Sunda

Wargi sdayana manawi kinten na share sadayana ceramah na khusus b.sunda . Ajengan na mah wios saha wae ..nhuun