Kumpulan Pribahasa Babasan Paribasa Sunda Jeung Hartina

CLOSE

URANG SUNDA KAMARANA?

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sunda

Mohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.