Norjuma Dah Bercerai

Nazim Nasri: February 2013

Sekarang dah tahun 2013, term duit bukan segala-galanya dah tak boleh pakai. Fikir lah secara logik dan realistik, nak hidup macam mana kalau tak berduit kan?

aLL bOuT Us : Seksa Kahwin Jarak Jauh

Seksa kahwin jarak jauh SAYA ingin berkongsi pengalaman dengan pembaca mengenai masalah dihadapi pasangan akibat perkahwinan jarak jauh.Saya dan suami ...

myartis.com : February 2012

Penyampai radio popular Hot FM, Sharifah Aleya Syed Zainal Rashid, 29, atau Leya sah bercerai talak satu dengan suaminya, Muhammad Ashraf Aasimudin, 32, dalam satu ...

Gossip panas artis malaysia

Misteri pasangan berzina yang maut dipercayai akibat melekat di bahagian kemaluan sering menjadi topik untuk blogger-blogger yang berkongsi...