Www Siaran Radio Basa Sunda Com

CLOSE

URANG SUNDA KAMARANA? - blogspot.com

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

Jakarta - Wikipedia, the free encyclopedia

Etymology . The place that is now called Jakarta has been home to multiple settlements along with their respective names: Sunda Kelapa (397–1527), Jayakarta (1527 ...