Dongeng Fabel Ku Basa Sunda

CLOSE

Dongeng Uing

Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing

Kuringmah Urang Sunda!

SAWATARA bulan ti harita, pelak cau Sakadang Kuya téh geus baruahan, malah geus arasak. Mimiti kanyahoanana ku Sakadang Monyét. Atuh Sakadan...

Rohang Kalam jeung Daluang

Nyiar Luang ti Papada Urang ... Ku Darpan Ariawinangun. Jeung saenyana lurah hasil nyundutan urang lembur.

Cerita Panas

Cerita Panas. Aku menjadi seolah seperti budak seks dari tante tante ku, alias istri pamanku sendiri, aku gak dapat mengelak dari semua ini, Cerita ku dengan istri ...

Cerita Seru

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dakwah | Sunda

Wargi sdayana manawi kinten na share sadayana ceramah na khusus b.sunda . Ajengan na mah wios saha wae ..nhuun