Dongeng Sunda Anu Pendek

CLOSE

kata kata lucu pendek

ceramah agama islam lucu bahasa jawa She felt really odd at that moment, like something was missing, but she couldn t put her finger on it. kata-kata lucu dan romantis

Rana Blog Succession

Hadirin sadayana, dina danget ieu sim kuring bade nepikeun ngenaan watek budaya Sunda. Ari sunda teh asalna tina kecap su anu hartina alus anu ngabogaan unsur kana ...

URANG SUNDA KAMARANA?

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

Sundanese Attack

Rincian Dongeng: Tema : Perang Duduluran Judulna : Selat Sunda Jeung Gunung Krakatau Bahasana : Lemes Aur/plot : Ngagunakeun alur maju Cara nyarita/sudut pandang ...

ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sunda

Mohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.