Dongeng Sunda Pendek

CLOSE

Arena Berbagi.com

Portal Berbagi dan Informasi Pendidikan,Kesehatan,Bisnis,Kumpulan Dongeng,Kata Mutiara,Motivasi,Puisi, Surat Al-Quran,Doa doa,

OnFa - blogspot.com

2011 Februari. Cerita rakyat malin kundang dalam bahasa inggris; Cerita dongeng binatang dalam bahasa inggris; Kata-kata Patah Hati karena cinta dalam bahasa ing...

URANG SUNDA KAMARANA? - blogspot.com

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

Kuringmah Urang Sunda!

Ari diarah supana, kudu dipiara catangna. Hartina : Naon baé anu méré hasil ka urang kudu diurus bener-bener. Asa nyanghulu ka jarian. Hartina : Ngawula ka nu ...