Heureuy Urang Sunda

CLOSE

URANG SUNDA KAMARANA? - blogspot.com

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...